Meditacija za odpiranje 3. očesa

Energija v naši skupinici lepo narašča, zato bomo v tokratni meditaciji poskusili nekaj drugačnega, bolj drznega kot običajno. Poskusili bomo odpreti 3. oko! To pomeni, da si bomo ogledali svojo okolico v višji dimenziji. Pogledali bomo drug drugega, v kakšen energetskem stanju smo, in  povabili kakšnega duhca ali vodnika, da se nam pokaže. Brez skrbi, vse bo pod nadzorom in bo popolnoma varno.

 

Tako kot vedno se bomo povezali z vesoljno energijo. Vaša naloga bo samo, da se lepo sprostite in pustite voditi  besedam mojstra Marka Polža, ki bo poskrbel, da bo meditacija učinkovita in popolnoma varna (energetske pijavke bodo onesposobljene). Prednost naših meditacij je, da so zelo preproste in da udeležencem pomagamo, da se nanje energetsko priključijo, zato lahko vsak odnese kaj dobrega od njih. Zaželjeno pa je, da kdor se nam bo pridružil, zna vsaj eno molitev ne glede na to, katere vere je. Če ne poznate molitev ali ste ateist, tudi prav. V tem primeru bo meditacija za vas sicer nekoliko manj efektivna, vendar še vedno dovolj močna in prijetna.

 

Še tehnična navodila: ko se priklopite na Zoom, kliknite JOIN AUDIO. Če želite kaj povedati, mikrofon ponovno prižgite (unmute). Kamere vam ni potrebno imeti prižgane, ker bomo meditirali z zaprtimi očmi. Če nam želite kaj sporočiti, lahko to napišete tudi v chat. Če še niste bili na Zoomu obstaja možnost da se morate prej registrirati. Priporočamo uporabo slušalk in mirno okolje. Prosimo, da ne zamujate.

 

Povezava na Zoom je spodaj ali pa desno kliknete ikono Klik – Meditacija:

Klikni me

Geslo: piwpiw

 

Se že veselimo srečanja z vami!

 

Društvo Grem naprej

 

Date

17 Apr 2021
Expired!

Time

5:30 pm - 6:30 pm

Več informacij

Klik - Meditacija
Kategorije
Klik - Meditacija

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja