Meditacija za polno ljubezni

Tema tokratne meditacije bo ljubezen, saj bo v nedeljo svetovni dan ljubezni. Torej se bomo napajali z najbolj nežno in ljubečo energijo, kar jih poznamo. Vabljeni vsi, željni pristnega stika z ljubeznijo.

 

Če še kdo ni izkusil naših meditacij, mu lahko povemo, da so edinstvene, energetsko zelo močne in učinkovite, zato sigurno vsak odnese kaj dobrega od njih. Poleg tega so zelo preproste in slehernemu pomagamo, da se nanje energetsko priključi. Energetske pijavke bodo onesposobljene. Zaželjeno pa je, da kdor se nam bo pridružil, ve vsaj eno molitev ne glede na to, katere vere je. Če ne poznate molitvic ali ste ateist, tudi prav. Vendar bo taka meditacija nekoliko manj učinkovita. Meditacijo bo vodil mojster Marko Polž.

 

Še tehnična navodila: ko se priklopite na Zoom, kliknite JOIN AUDIO. Kamere vam ni potrebno imeti prižgane, ker bomo meditirali z zaprtimi očmi. Če nam želite kaj sporočiti, lahko to napišete tudi v chat ali pa na koncu vklopite mikrofon. Priporočamo uporabo slušalk in mirno okolje. Prosimo, da ne zamujate.

 

Pa še link na Zoom povezavo spodaj ali desno zgoraj:
Geslo: piwpiw

 

Se že veselimo srečanja z vami

 

Društvo Grem naprej

 

Date

23 Maj 2021
Expired!

Time

7:00 pm - 8:00 pm

Več informacij

Klik - Meditacija
Kategorije
Klik - Meditacija