Meditacija za več energije!

Lepo vabljeni na brezplačno meditacijo za več energije. Težek teden je za nami zaradi vpliva polne lune, a še zmeraj se čuti pritisk luninega mrka. Da bi to energijo omilili in se pripravili na nov teden, se bomo v tokratni meditaciji dodobra napolnili s energijo ljubezni.

 

Če še kdo ni izkusil naših meditacij, mu lahko povemo, da so edinstvene, energetsko zelo močne in učinkovite, zato sigurno vsak odnese kaj dobrega od njih. Poleg tega so zelo preproste in slehernemu pomagamo, da se nanje energetsko priključi. Energetske pijavke bodo onesposobljene. Zaželjeno pa je, da kdor se nam bo pridružil, ve vsaj eno molitev ne glede na to, katere vere je. Če ne poznate molitvic ali ste ateist, tudi prav. Vendar bo taka meditacija nekoliko manj učinkovita. Meditacijo bo vodil mojster Marko Polž.

 

Še tehnična navodila: ko se priklopite na Zoom, kliknite JOIN AUDIO. Kamere vam ni potrebno imeti prižgane, ker bomo meditirali z zaprtimi očmi. Če nam želite kaj sporočiti, lahko to napišete tudi v chat ali pa na koncu vklopite mikrofon. Priporočamo uporabo slušalk in mirno okolje. Prosimo, da ne zamujate.

 

Pa še link na Zoom povezavo spodaj ali desno zgoraj:
 KLIK – Meditacija

Geslo: piwpiw
 

Se že veselimo srečanja z vami

 

Društvo Grem naprej

 

Date

30 Maj 2021
Expired!

Time

7:00 pm - 8:00 pm

Več informacij

Klik - Meditacija
Kategorije
Klik - Meditacija