Meditacija za vzpostavitev stika s samim seboj

V tokratni meditaciji se bomo še bolj povezali sami s seboj, torej bomo spoznavali sami sebe. Pogledali bomo, kdo smo in kaj nas zavira v življenju ter poskusili to tudi odstraniti.    

 

Tako kot vedno se bomo povezali z vesoljno energijo. Vaša naloga bo samo, da se lepo sprostite in pustite voditi  besedam mojstra Marka Polža, ki bo poskrbel, da bo meditacija učinkovita in popolnoma varna (energetske pijavke bodo onesposobljene). Prednost naših meditacij je, da so zelo preproste in da udeležencem pomagamo, da se nanje energetsko priključijo, zato lahko vsak odnese kaj dobrega od njih. Zaželjeno pa je, da kdor se nam bo pridružil, zna vsaj eno molitev ne glede na to, katere vere je. Če ne poznate molitev ali ste ateist, tudi prav. V tem primeru bo meditacija za vas sicer nekoliko manj efektivna, vendar še vedno dovolj močna in prijetna.

 

Še tehnična navodila: ko se priklopite na Zoom, kliknite JOIN AUDIO. Če želite kaj povedati, mikrofon ponovno prižgite (unmute). Kamere vam ni potrebno imeti prižgane, ker bomo meditirali z zaprtimi očmi. Če nam želite kaj sporočiti, lahko to napišete tudi v chat. Če še niste bili na Zoomu obstaja možnost da se morate prej registrirati. Priporočamo uporabo slušalk in mirno okolje. Prosimo, da ne zamujate.

 

Povezava na Zoom je spodaj ali pa desno kliknete ikono Klik – Meditacija:

Klikni me

Geslo: piwpiw

 

Se že veselimo srečanja z vami!

 

Društvo Grem naprej

 

PS: Meditacija je brezplačna, vendar je zaželena izmenjava energije – donacija. Veliko bi nam pomagalo. Hvala. 

Date

25 Apr 2021
Expired!

Time

6:00 pm - 7:00 pm

Več informacij

Klik - Meditacija
Kategorije
Klik - Meditacija