Čakre in aura

Naše energijsko polje je sestavljeno iz čaker in aure
Čakre

Tečaji

Premagaj ovire v življenju z nami!

Standard

Osebno vodenje
149
00
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam aliquet ex elit, at consequat lacus condimentum ut.

Premium

Osebno vodenje
179
00
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam aliquet ex elit, at consequat lacus condimentum ut.

Skupinsko

Skupinsko vodenje
179
00
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam aliquet ex elit, at consequat lacus condimentum ut.

Na temo čakre in aure obstaja skoraj nepregledna množica literature, saj so jih poznali že tisočletja nazaj, tako da se o njih težko pove kaj zares novega. Pa vendarle: jaz bom to, kar še ni znano, integriral v to, kar je že poznano. Resnica je zmeraj samo ena, kako jo interpretiramo in imenujemo, je pa druga zgodba.

Vsi vedo, bolj malo

Čakre so neke vrste tabu. O njih se piše in govori na veliko, a dejansko se le malokdo spozna na njih, še manj ljudi pa jih vidi. Pri tem, kar se že ve, pa se lahko zgodi, da je ena in ista stvar napisana na drugačen način in tako zmede vse ljudi. Že samo če je npr. ena čakra poimenovana kako drugače ali jo »obarvamo« drugače, lahko pride do nerazumevanja in od tega nima nihče nič.

Kaj so čakre?

To so neke vrste energetska polja v telesu. Jaz temu pravim portali, vrata, skozi katera teče naša življenjska energija. O življenjski energiji sem pisal v prejšnjih prispevkih. Kakšen je njen tok?  Življenjska energija se priklopi na naši glavi in gre skozi naše telo, preko čaker, ter pod nami nazaj gor do glave. Človek deluje kot tuljava in čakre so kot nekakšni motorčki, ki jo poganjajo. Rezultat tega kroženja se imenuje aura. Če malo pogooglate, boste našli na dolgo in široko opisano vsako posamezno čakro. Sleherni čakri so dodali ime, lokacijo, kjer se nahaja, barvo, funkcijo in celo planet. Sam temu ne dajem skoraj nobenega pomena. Kako se čakra imenuje, je vseeno, važno je, kaj je njena funkcija. Če bi vas vprašal, iz kakšnega materiala je narejena odmična gred na motorju vozil in pod kakšnim kotom je odrezana, bi mi kaj odgovorili? Ja, točno to. Redkokdo bi vedel odgovor. S čakrami je podobno. Zato se je nesmiselno ustavljati s pikicami. Poglavitna je celotna slika. Zato ni važno, kako se čakra imenuje in kako naj bi izgledala, bistveno je samo, ali deluje ali ne. Tako kot avto. Dela ali ne?

Pikica

Ja, načeloma so lahko tudi določene »pikice pomembne, a ne toliko, kot si ljudje mislijo. Še sam, ki sem mojster na tem področju, nisem nikoli dajal pretiranega pomena čakram. Nikoli nisem pogledal, v kakšnem stanju so ali kako naj bi se vrtele. Če karkoli pogledam, gledam samo auro, saj ta pa pove vse ‒ kaj je narobe s človekom in kakšno je potencialno stanje čaker.

Mali otroci

Dojenčki oz. otroci do približno 5-ega leta samodejno vidijo auro. Ste že kdaj opazili, da vas dojenček ne gleda v oči, ampak v prostor zraven vas? Ali pa da, ko se mu nekdo približa in otrok to osebo pogleda, zajoka? Verjetno je videl auro, ki mu ni bila ravno pogodu. Ker pa se ljudje tako radi poneumljamo in ukvarjamo z bedarijami, to sposobnost videnja čez čas izgubimo. Zato pa smo tukaj mi, da vas zbudimo iz spanca.

Kaj pa aura?

Auro je možno tudi fotografirati. Obstajajo naprave, ki zaznavajo določeno frekvenco in tako uspejo narediti sliko aure. Vendar taka naprava uspe zaznati samo določeno frekvenco in mislim, da čakre v to niso vštete. Pa tudi če bi bile, so te slike bolj kot ne neuporabne. Z njimi si ne moremo pomagati praktično nič. Lahko ugotovimo samo, da nekaj ni v redu z našim energetskim poljem, to pa je tudi vse. Razlog je v tem, da tako čakre kot aura delujejo na višji frekvenci kot ostali vidni svet. To pomeni višja dimenzija 4D, 5D, 6D … Zatorej: če ne vidiš celotne slike, ti praktično tudi slika aure ne pomaga kaj dosti. Tretje oko čakre vidi najboljše.

Tudi živali, rastline in stvari imajo vsak svojo auro. To si razlagamo tako, da je vse eno – božji delec. Nimajo pa vsi samo lepe aure. Kot sem že omenil, je pri čakrah pomembno, če delujejo in zakaj ne. Kolikor je meni znano, so do sedaj pisali o poškodovani auri, o zamašenih čakrah itd. Tu pa se javno znanje nekoliko razgubi in nastopim jaz.

Energijska čistost

Če se čakra teoretično popolnoma zamaši, človek izgubi energetski pretok in posledično umre. Ljudje smo namreč na ta vir življenja neprestano priklopljeni in če se prekine, umremo. To, da pretok ni dober, se vidi tudi po auri. Aure so zares lahko zelo barvite. Zelena, modra, rumena … Lahko so tako zelo svetleče, da težko rečeš, kakšne barve je, in take aure so pozitivne, zdrave. Kar pa jaz vidim naokoli pri ljudeh, so na žalost v večini rdeče, sive, črne aure … ali pa aure sploh ni! Jp, nekateri aure sploh nimajo, pa so vseeno »živi«. Zakaj je temu tako, pa preberite v drugem delu.

Lep pozdrav

Marko Polž

Prijavite se spodaj na naše novičke, všečkajte našo Facebook stran in če bi želeli kaj predebatirati, se nam pridružite tudi v naši Facebook skupini. Pa deli objavo, da še ostali lahko preberejo kaj dobrega.

Društvo grem naprej

Več informacij o našem društvu si lahko preberete na spodnji povezavi.