1. Blog – Čokoladni virus

Covid laž bo prišla na plan!

Tečaji

Premagaj ovire v življenju z nami!

Standard

Osebno vodenje
149
00
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam aliquet ex elit, at consequat lacus condimentum ut.

Premium

Osebno vodenje
179
00
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam aliquet ex elit, at consequat lacus condimentum ut.

Skupinsko

Skupinsko vodenje
179
00
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam aliquet ex elit, at consequat lacus condimentum ut.

Že nekaj časa nazaj sem se odločil, da bom pisal blog. Imam zares svašta za delat, a vidim zmeraj bolj, da to ljudje potrebujejo. Potrebujejo dovolj kritično mnenje, ki bo izraženo brez dlake na jeziku! Javni mediji pišejo to, kar jim ukažejo, politiki pa itak nikoli nič ne povejo. Da bi kdo malo razmišljal s svojo glavo in razumel, kaj je prav in kaj narobe, pa očitno ljudem ne gre tako dobro. Zato bom pisal svoje mnenje oz. to, kar se meni zdi prav, da se pove. Lahko bom imel prav, lahko bom imel narobe. Vsak ima svoj svet in vsak bo itak zadeve razumel na svoj način. Tako da bom vesel vsake podpore in lepih besed. Za ostale, ki pa se ne strinjate, me pa dejansko niti ne zanima. Saj gre za moje mnenje.

 

Dovolj! Dovolj je bilo laganja ljudem in tega, da se jih pošilja v štale kot ovce! Za kaj gre? Seveda za ta čokoladni virus ali uradno Korona virus. Buuuuuuu … straši naokrog! Vsi v paniki, vsi doma z WC-papirjem, kot da so mladi golobi z diarejo. In vse to zakaj? Zato, ker so se nekateri, ki sploh nimajo nobenega znanja za karkoli, odločili, da zaprejo državo, države. Politiki. A lepo počasi.

 

Najprej naj povem svoje mnenje glede tega Korona virusa,  ali kot pravim jaz »čokoladnega« virusa. Virusa, ki nima ne glave ne repa. Prenesel naj bi se z netopirji iz Wuhana na Kitajskem. Ena verzija. Druga verzija je, da virus recimo obstaja, vendar ni še zdaleč toliko smrtonosen, kot ga mediji želijo prikazati. V kar še najbolj verjamem, je to, da je bil umetno ustvarjen (ne pozabimo na izgrede v Hong Kongu). Teorij, kako je nastal in zakaj je zunaj med ljudmi, je več. A iz mojega vidika so vse bolj verodostojne kot ta z netopirji. Najbolj verjetna zgodba mi je, da je nastal zaradi 5G-anten. O tem se bom razpisal drugič. Zakaj pa je končal zunaj, pa je vprašanje, ki si ga očitno nihče ne postavi. Recimo zato, da so tujci prodali vso težko industrijo in tovarne na Kitajskem? Vse pa je kupila kitajska vlada po bagatelnih cenah. Hmmm … že tukaj je kar nekaj milijard v igri. Zakaj so najbogatejši ljudje in »skladi« tik preden se je vse skupaj začelo, stavili na borzah, da se bo ta pomaknila globoko v minus? Hmmmmm … Tu je v igri že kar konkreten denar. Mogoče je Velika Britanija vedela, da se bo to zgodilo, in je tik pred tem »zbežala« iz EU? Sprva je izgledal zelo neumen korak, zdaj, ko pa gledam, vidim, da je bil ta Brexit dobro naštudiran. Ne smemo pozabiti, da ima angleška kraljica več kot polovico sveta v lasti. Dobesedno. Svojega imperija ne bo na noben način ogrozila. Še najmanj pa zaradi tega bav bav virusa. Mogoče pa je »čokoladni« virus »zbežal« samo zaradi tega, ker je ekonomija itak morala počiti in je bil to en lep dober razlog. Namreč na veliko krizo se je čakalo že vsaj ene 5 let, pa so jo umetno zadrževali. In to naj bi bila kriza v predvideni velikosti 1. in 2. svetovne vojne, ne pa kot je bila leta 2008. Tista ni bila praktično nič 🙂 Nisem črnogled, to je samo razumevanje ekonomije, kako poteka. In ta poteka po valovih. Malo si poglejte potek ekonomskih kriz, pa vam bo bolj jasno, kdaj je katera nastala. V glavnem je veliko pokazateljev, da so ta virus nastavili zato, da bogati še bolj obogatijo.

 

 

Da ne gledam samo na svetovno merilo, bomo pogledali še na naš domač pašnik. Virus, za katerim so oboleli že nekateri v začetku februarja, ko uradno še cel mesec ni bilo nobenega obolelega, je že fajn razsajal naokoli. Pa ga niso imenovali drugače kot gripa ali kaj podobnega. Ljudje so ostali doma več kot običajno (okoli 2 tedna) in to je bilo to. Pač virus je virus. To ni navadno bolezensko stanje. To je virus. Tako kot imamo pri računalniku spy-aware in anti-virus in ta dva ne čistita iste stvari, tako imamo pri nas samih razliko med boleznimi in virusi. No in tako so ljudje normalno živeli, dokler se ni nekdo spomnil, da je to »pandemija«. Pandemija? Obolelih je trenutno v Sloveniji točno 0,005 % in od tega je 0,37 % umrlih. Ja, točnih številk umrlih zaradi virusa ne vedo, saj so umirali večinoma starejši ljudje in taki, ki so imeli uničen imunski sistem ali pa več drugih bolezni. Z uničenim imunskim sistemom še prehlada ne zdržiš, kaj šele gripe ali kateregakoli virusa. V Italiji je zares veliko obolelih in mrtvih, to pa zato, ker tam živijo pretežno starejši ljudje. Poglejte si starostno strukturo prebivalstva, pa vam bo takoj jasno. V ZDA trenutno tudi razsaja ta čokladni virus; tam zdravstvo obstaja samo za bogate in ostali si ne morejo privoščiti niti plombe za zobe, kaj šele zdravljenja. Večja umrljivost je povezana tudi z njihovim načinom življenja in zdravjem. Američani ne živijo zdravo, tako da ni čudno, da imajo zdaj kaos. Pandemija. Zame je pandemija, če zboli 60 % prebivalstva in od tega je 80 % umrljivost. Mogoče pretiravam, vendar da ni bolnega niti 1 % prebivalstva in zato gremo vse zapirat, je WTF?! So članki, tudi slovenski, kjer so jasne in glasne vse te številke in tudi mnenja neplačanih zdravnikov, ki pravijo nekako tako, kot pravim jaz. Drugi pa: »ja veš, virus ubija, #ostani doma«. Takim bi samo napisal: #puštemiku***. Čez mesec bo pa med ljudmi #plačajtemipoložnicenimamzajest. Zdaj ko pa pride še obdobje cvetnega prahu in bodo vsi kihali, si pa sploh ne predstavljam, kašen strah bo ustvaril med ljudmi vsak kih.

 

 

To, da smo v domačem priporu kot kriminalci, je res fajn. Kaj smo pa naredili? Nič! Kdo jim je dal pravico, da nam omejijo gibanje?! Karantena vpliva tudi na naše zdravje. Skoraj nič se ne gibamo, samo jemo in smo zaprti med štirimi stenami. Psihično in fizično je to mučno! Mogoče bo kdo zdaj razumel, kako se počutijo živali v ZOO-ju in nasploh v kletkah. Poleg slabšega splošnega zdrava karantena povzroča, da država ne dobiva davkov in denarja za normalno delovanje. Posamezniki in večina vas je že občutila na lastni koži, kaj to pomeni, ko nič ne deluje in ni denarja. Boli! Mene boli, ker vas boli! Zaradi tega se bo morala država spet zadolžiti in »naša« podjetja bodo spet na dražbi za drobiž. Ja, ekonomija se ruši. In to z veliko hitrostjo! Cela država in državljani so zadolženi, da glava peče. To, da gremo pa vse zapret, je pa neumno in to je je prišlo od neumnih ljudi. Politikov. To zapiranje držav in vsega bo ubilo krepko več ljudi, kot bi ga ta čokoladni virus. Zakaj? Italija je v bankrotu. To je dejstvo. EU ji ne bo pomagala, ne njim, ne kateri drugi državi. Italijani imajo samo dve opciji in nobena od teh dveh ni dobra! Ena je ta, da dobijo »trojko« in prodajo vse, kar je vrednega (gre vse v privatno roke), tako kot je bilo v primeru Grčije. Grki so morali prodat električno omrežje, vodovode, letališča, otoke …, vse, kar je kaj vredno. Druga opcija pa je ta, da Italijani izstopijo iz EU, ampak dolg bodo morali še zmeraj odplačati. Po zadnjih znanih podatkih so zadolženi 45.000 € po osebi! Se rodiš in dobiš takoj dolg za 45.000 €. Lep začetek. Če izstopijo iz EU, kot taki ne morejo več obstajati, saj je Italija eden glavnih temeljev EU-ekonomije. V Franciji so kot zmeraj itak »navdušeni« nad svojimi politiki (rumeni jopiči), Madžarska pa ima neuradno diktatorja na oblasti, torej samo čakajo, da gredo ven. Kaj pa Nemčija, velesila EU? Nemčija si je že rešila rit. Natisnili so si 550 milijard in tako njim ne bo hudega. Za ostale pa ga bodo natisnili še malo več in jim ga posodili. Fer pa to. Anglija je že zunaj, Španija pa je skoraj na isti točki kot Italija. Manjše države, kot je Slovenija, so za EU nepomembne. Tako je razpad EU zelo velika verjetnost. Ali je možna tudi kakšna vojna? V Italiji je že približno 20.000 svežih ameriških vojakov s polno opremo in vozili ter letali. Za ostale države nimam podatkov. Samo že to da precej misliti. Zakaj so že nastale svetovne vojne? Zaradi diktatorjev in podobnih? E, ne! Berite tisto realno zgodovino in ne to, ki so nas jo učili v šoli. Pa itak so zgodovino zmeraj  pisali zmagovalci. Več ali manj je bilo zmeraj krivo ekonomsko stanje. Če nimaš za jest, greš drugam. No, oni so šli s tanki in letali. Vse skupaj pa so zmeraj financirale ene in iste osebe. O njih ‒ drugič.

 

Prihajamo do sprememb. Velikih sprememb in od zdaj naprej ne bo nič več tako, kot je bilo. Na to se pripravite. Samo kdor bo dovolj zaveden, miren in razumen, se bo rešil iz tega. Ostali pa žal, vztrajajte po svoje, pa bomo videli, kdo bo imel na koncu prav. Sam vem, da je zdrav duh v zdravem telesu. Sprehajati se po soncu in se počutit v redu je sigurno boljše, kot biti zaprt za štirimi stenami in biti v strahu, kaj bo. Kdor je že našel samega sebe, nima več nič za izgubiti in ga ni ničesar strah. Zato tudi pravim, da bo duhovnost, tista ta prava in ne fake, kot se zdaj prodaja na vsakem vogalu, edina stvar, ki bo dejansko pomagala. Orožje, strah in čredni nagon vas bodo peljali samo v eno smer. In tam ne bo rožic. Kvečjemu boste vi končali pod njimi.

 

Lep pozdrav 🙂

 

Marko Polž

 

Prijavite se spodaj na naše novičke, všečkajte našo Facebook stran in če bi želeli kaj predebatirati, se nam pridružite tudi v naši Facebook skupini. Pa deli objavo, da še ostali lahko preberejo nekaj noveg

Društvo grem naprej

Več informacij o našem društvu si lahko preberete na spodnji povezavi.