2. pohod po energijskih točkah

Ponovno se bo zgodil dolgo pričakovani pohod po energijskih točkah v Ljubljani!  Sprehodili se bomo po centru mesta in obiskali štiri energijske točke, za katere še nihče do zdaj ni javno povedal, da obstajajo. Vsaka energijska točka je drugačna in človeku daje moč, življenjsko energijo, znanje ter pripomore k duhovni rasti. Nam osebno so zelo pomagale, zato bi radi to znanje delili še z vami.

Pohod po energijskih točkah bo vodil Marko Polž. Pokazal vam bo točno, kje so te točke, obrazložil, kako se povezati z njimi, kaj nudijo in zakaj so take, ter najbolj pomembno, energijsko vas bo pregledal in po potrebi sčistil za lažje prežemanje. Pomagal vam bo, da boste od energijskih točk pridobili največ, kar ste v danem trenutku sposobni sprejeti.

Pohod bo trajal približno eno uro in dejansko bo vseboval nekaj hoje. V primeru dežja ne bo odpadel

Pomembno! Od udeležencev se pričakuje, da so malo bolj “odprte” glave, saj bomo obiskali različne verske in neverske objekte. Spoštovanje tujih krajev in običajev je obvezno. Teh pohodov ne bo veliko, zato izkoristite priliko, ki se vam ponuja!

Na energijskih točkah bomo meditirali na podoben način, kot to počnemo na naših meditacijah, zato je zaželeno, da vsak udeleženec pozna vsaj eno molitev ne glede na religijo. 

Izmenjava energije za pohod je 50 €.

Prijave so obvezne in omejene na osem ljudi! Zato pohitite s svojo prijavo!

PS: kdor je že bil z nami na pohodu, ima brezplačno 😉

Se že veselimo srečanja z vami!

Društvo Grem naprej

 Za prijavo na pohod izpolnite obrazec

  Date

  25 Nov 2023
  Expired!

  Time

  3:30 pm - 4:30 pm
  Kategorije