Kaj je vesolje pripravilo za nas?

vesolje

Tečaji

Premagaj ovire v življenju z nami!

Standard

Osebno vodenje
149
00
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam aliquet ex elit, at consequat lacus condimentum ut.

Premium

Osebno vodenje
179
00
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam aliquet ex elit, at consequat lacus condimentum ut.

Skupinsko

Skupinsko vodenje
179
00
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam aliquet ex elit, at consequat lacus condimentum ut.

 

Ne bom zlahka pozabil leta 2012 in pričakovanega datuma 21. 12. 12, ko naj bi se svet končal. Ja, če niste pozabili, bi moralo biti po napovedih takrat »konec sveta«. Kot vidimo, pa se Zemlja (zaenkrat) še vedno vrti. Mogoče so ljudje mislili, da bo kar naenkrat eksplodirala ali pa se obrnila na glavo?! Boh. Pustimo to tistim, ki imajo domišljijo. Vsekakor pa je večina pozabila ta datum, saj se ni zgodilo nič »posebnega« ali otipljivega. Pa se res ni nič zgodilo? Sam pravim, da se je in to še kako! Predvsem bi rad poudaril, da se je svet takrat zares končal, vendar v smislu obdobja na energetskem področju. Od tistega dneva dalje se je frekvenca Zemlje namreč začela zviševati. Zemlja ima svojo energetsko frekvenco. Z zviševanjem te frekvence se »čisti«. Končalo se je torej eno obdobje in se začelo novo, popolnoma drugačno, ki spet prihaja proti svojemu koncu in ponovnemu začetku.

 

Obdobje čiščenja Zemlje oz. prebujanja ljudi je definitivno vplivalo na vse. Za eno glavnih značilnosti te ere štejem dejstvo, da se je čas pospešil, teče hitreje. To je nekako tudi logično: zviša se frekvenca delovanja Zemlje in vse poteka hitreje. Nekateri bodo rekli, da se čas ne more pospešiti. A res? Čas je itak umetno ustvarjen tako kot njegove enote in je pravzaprav relativen. Njegovo zaznavanje je odvisno od na samih. Sam čas dojemam približno takole: ko je jutro, se zbudiš, dan je takrat, ko nekaj delaš in noč takrat, ko greš spat. Potrebuje človek kaj več od tega? Če živiš tako, ti dnevi potekajo približno enakomerno. Je pa res tudi, da če delaš nekaj, kar ti je všeč, ti čas teče hitreje. Vendar je to spet naše zaznavanje. Kako ljudem teče čas, se vidi po tem, koliko so učinkoviti, hitri, prisebni čez dan. Verjetno bi se večina kar strinjala, da v normalnem dnevu ne uspemo narediti vsega, kar moramo. »Zmeraj nam zmanjka časa«. Ali pa opravimo dve obveznosti in dneva je že konec, kot bi mignil! To ni pogojeno s »časojedci«, kot so promet, birokracija, pošta. Dejansko čas teče hitreje! Ure se vrtijo in dnevi minevajo z veliko hitrostjo, tako tudi meseci in leta.

 

Zakaj se je zvišala frekvenca Zemlje? Sam menim, da zato ker je tako bilo določeno že v začetnem planu nastanka našega planeta. Vsaka stvar ima svoj namen. Tako ima tudi Zemlja sama svoj namen in mi skupaj z njo. Vsekakor pa je smoter višanja Zemljine frekvence, da si tudi ljudje primerno dvignemo svojo frekvenco in jo uravnovesimo z Zemljino. Če človek zviša svojo frekvenco delovanja, to pomeni, da se zbliža z Zemljo, posledično tudi z vesoljem. Takrat lahko rečemo, da je integriran v celoto tako fizično kot duševno. Takimi osebam čas ne teče hitreje. Ko so si zvišali frekvenco delovanja, so si dvignili tudi hitrost razmišljanja in slednja je zelo pomembna za duhovni razvoj. Hitreje kot si sposoben razmišljati, prej si sposoben ločiti dušo od uma in prej prideš do točke, ko ti je vse jasno.

 

Če misliš hitreje, si tudi bolj organiziran in ne letaš naokoli »kot kura brez glave«. Si učinkovit, hiter in imaš čas za vse. Predvsem za počitek in opazovanje lepot življenja. Sam sem že na stopnji, ko se lahko igram s časom. Če mi je dolgčas, ga pospešim, če ga potrebujem več, ga upočasnim. Zato imam zmeraj dovolj časa za vse, a le, če to hočem. Še vedno pa je najlepše živeti tukaj in zdaj. Tako življenje teče točno s tako hitrostjo, kot mu je sama dana.

 

Nismo še končali z letom 2012 …

Ja, na koncu leta 2012 so se začele velike planetarne spremembe. Meni osebno se je tistega žgočega 21. 12. 12  življenje popolnoma spremenilo. Usoda je želela, da sem točno na ta datum začel svojo duhovno pot. Slučaj? Slučaji ne obstajajo. Zdaj, ko sem sposoben pogledati nazaj, vidim, kaj je bil namen tega obdobja. Prav tako vidim, kaj je namen obdobja, ki je pred nami. Da malo objasnim. Konec leta 2012 se je zaključila faza premišljevanja, kdo smo in kaj delamo na svetu. Končalo se je filozofiranje in ugibanje o tem. V prejšnjih letih so postala pomembna samo dejstva in čista resnica. Resnica do sebe, ostalih in sveta. Ali vam je uspelo priti do nje?

 

Tisočletja so minila od nastanka sveta in v tem času se je zvrstilo veliko civilizacij, ki so nastale in izginile ne glede na to, koliko so bile velike ali napredne. Vsaka stvar se enkrat začne in konča. A doba od leta 2012 dalje je bila nekoliko posebna, drugačna od vseh ostalih preteklih dob. Višanje frekvence Zemlje nas je vse malo bolj ali pa malo manj porivalo v smeri duhovnosti. Jap. Dovolj je bilo uživanja in zafrkavanja, ta epoha je od nas zahtevala, da se premaknemo! Ne vem, če ste opazili, ampak do leta 2012 ste lahko stokrat delali eno in isto »napako«, posledice pa niso bile pretirano izrazite in so vam dovoljevale, da jih ponavljate. Ko ste po letu 2012 naredili določeno napako, pa se je ta hitro in močno vrnila nazaj, brez »ma« in »če«. Pod besedo napaka pojmujem grehe ali pa določene vzorce in navade, ki bi jih morali odstraniti, pa jih nismo in nam škodujejo. Eliminacija teh se imenuje duhovni napredek.

 

Še ena zanimivost zaznamuje preteklo in prihodnjo dobo, in sicer, da kdor ne bo dosegel svojega poslanstva v tem življenju, zelo verjetno ne bo več imel možnosti ponovne inkarnacije na Zemlji. Jap, mi kot duše smo imeli tisočletja časa, da se prebudimo, in če nam ni uspelo do sedaj, nam verjetno ne bi uspelo niti kasneje. Jaz pravim, da ni več »bober bonusa«. Če ste še živi in zdravi, se potrudite in duhovno napredujte, da ne boste v naslednjem življenju končali na drugem planetu in spet začeli vse od začetka. Sami morate delati na sebi! Seminarji s certifikati, skupinske meditacije, prigovarjanje v stilu »Misli pozitivno« … vse to vam ne bo ravno veliko pomagalo, če boste želeli priti do višjega cilja. Se boste morali kar sami potruditi priti do tja. To je popolnoma in samo vaša pot! Ostali vas lahko malo usmerijo, a vi morate hoditi s svojimi nogami in predvsem glavo! Če še niste opazili, vas že vesolje poriva po pravi poti, tako kot vse ostale. Ampak »zalutati« ni težko, kajne? Zato pa so tu še vaši angeli in ostala svetlobna bitja, ki vas poskušajo voditi po pravi poti. Če jih seveda poslušate.

 

Še ena karakteristika prejšnjih let je ta, da so se ljudje začeli deliti na tiste, ki so že našli, ter na tiste, ki se še zmeraj  iščejo. Ta razkorak med ljudmi je vsak dan večji in bolj občuten. Kaj tovrstna distinkcija pomeni za naš svet, okolje, bo pokazal čas. Če je kdo v dvomih, ali se je že našel ali ne, pa mu povem takole: če ste relativno mirni, prizemljeni, čuječi in če se ne bojite smrti ter prihodnosti, to pomeni, da ste že na pravi poti, da zaupate vesolju ter seveda njegovemu Stvarniku. Ostali, ki se vam je v pretekli dobi ali pa se vam zdaj ruši svet, pa imate še čas, da se zamislite, kaj ste delali v življenju narobe in se začnete pospešeno poglabljati vase. Jezus je rekel: »Zadnji bodo prvi«, zato ne obupujte, da je prepozno. Primite se v roke in se korajžno podajte na izziv polno pot sprememb in sprejemanja. V končni fazi Društvo Grem Naprej obstaja ravno z razlogom, da vam poda kak koristen nasvet in pomaga iti naprej po poti brezpogojne sreče.

 

 

Lep pozdrav

Marko Polž 

 

Prijavite se spodaj na naše novičke, všečkajte Facebook stran in če bi želeli kaj predebatirati, se nam pridružite tudi v naši Facebook skupini. Pa deli objavo, da še ostali lahko preberejo nekaj novega.

 

Društvo grem naprej

Več informacij o našem društvu si lahko preberete na spodnji povezavi.