Nevarnosti meditacij – 2. del

Nadaljevanje prvega dela

Tečaji

Premagaj ovire v življenju z nami!

Standard

Osebno vodenje
149
00
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam aliquet ex elit, at consequat lacus condimentum ut.

Premium

Osebno vodenje
179
00
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam aliquet ex elit, at consequat lacus condimentum ut.

Skupinsko

Skupinsko vodenje
179
00
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam aliquet ex elit, at consequat lacus condimentum ut.

Prvi del nevarnosti meditacij je tukaj -> klik

Skupinske meditacije

Zdaj pa še najbolj zanimiv del. Recimo, da je lokacija ok, da je učitelj v redu, ostanejo nam še ljudje, ki se meditacij udeležujejo. Koliko voditeljev poznate, ki odslovijo določene udeležence, ker nimajo »primerne« energije? Najbrž nobenega. Ko smo v skupinski meditaciji, se vsi povezujemo med seboj na tak ali drugačen način. Zato je izredno pomembno, kdo sodeluje. Eni imajo boljšo, drugi slabšo energijo, tretji pa so energijske pijavke – reptili. Obstajajo izključno z namenom, da pijejo energijo! Svoje ne oddajajo, saj nimajo ne srca ne duše in za njih ste vi hrana. Že če je v skupini zgolj ena taka »podoba osebe«, boste vsi napajali samo njo.

Nujno je, da se pijavke ali fizično odstrani ali pa energijsko onesposobi. Da pa lahko to storimo, jih je spet prej potrebno začutiti in »videti«. To je ključno prav pri skupinskih meditacijah! Želim si, da bi izvajalci bili pozorni in podučeni na te zadeve in ostale nevarnosti meditacij. Sam tovrstne osebke dajem na stran celo na meditacijah preko spleta. Tudi če taka oseba »pride notri«, jo onesposobim in ne more nobenemu udeležencu škodit. Ljudem resnično skušam dati maksimalno dobro izkušnjo meditacij. Kdor jih je poskusil, ve, o čem govorim. V naslednjem prispevku bom bolj podrobno opisal naše meditacije kako potekajo in zakaj so edinstvene.

Moja izkušnja

Za lažje razumevanje bom z vami delil osebno izkušnjo nevarnosti meditacij. Na začetku svoje duhove poti sem se udeleževal skupinskih meditacij po metodi Phyllis Krystal. To je bilo vsaj 10 let nazaj. Načeloma so mi kar ugajale in  bile koristne. Učitelj, vodja meditacije je bil soliden, prostor čist in vse je bilo v redu. Se je pa parkrat zgodilo, da so nanje prišle osebe brez duše in srca – reptili. Namesto da bi se tekom meditiranja lepo sprostil in napolnil, sem se moral ves čas braniti pred njimi. Šlo je dobesedno za konstanten energijski napad, ki sem ga čutil kot bolečine v glavi. Na koncu sem sicer bil ok, ampak utrujen od branjenja. Če bi se pustil, da me spijejo, bi bil kot cunja. Nekateri mislijo, da je biti v stanju »cunje« željeni efekt meditacije, vendar ni. Po kakovostni meditaciji ste mehki in polni ljubezni. Prav čutite metuljčke.

Entitete

Vsak, ki vodi meditacijo in nanjo pokliče entiteto, bi moral tudi vedeti, kaj z njo početi. Slišal sem za meditacije s samorogi, angeli, vilami, pralnim strojem, kolači … ljudje imajo veliko fanzazije. Za primer vzemimo samoroga: on nima zdravilne funkcije in je kot take ne zna opravljati. Tudi če se ga prosite, da vam pomaga pri ozdravitvi, tega preprosto ni zmožen v taki meri kot bi si želeli. Njegova naloga in sposobnost sta povsem drugačni. Osebno ga do zdaj nisem in ga niti ne bom povabil, da sodeluje v naših meditacijah, ker nima takih lastnosti kot bi jih potrebovali. Sem pa ga prosil za kakšno drugo pomoč in tam je bil izjemen.

Duhovni vodja mora točno vedeti, kaj lahko z določeno sveto zadevo delat in kaj ne. Svetnike, svetlobna bitja in podobne sicer lahko pokličete, a ni nujno, da bodo prišli. Tako kot jaz, ki ne grem kamorkoli, saj se izogibam ultra negativnim krajem, tudi oni ne priskočijo na pomoč ravno vsakemu, ki jih pokliče. Dejansko moraš biti duhovno že kar visoko ali smiselen za njih, da si jih sposoben priklicati in da se ti na klic tudi konkretno odzovejo. Osebno menim, da oglaševanje z dobrimi entitetami služi predvsem temu, da na meditacije prikliče mnogo ljudi. Pač dobro se čuje, če organiziraš meditacijo s samorogom. Ali je to nevarno? Ni, ampak vedno priporočam, da to raje delate sami kot pa v skupini. Je prevelik rizik, če nekdo pokliče nekaj, kar ni dobro. Tako kot angeli namreč obstajajo tudi demoni. Slednjih pa nočemo v naši bližini.

Brez olepšav

Zavedam se, da v vrsticah, ki ste jih ravno prebrali, stvari utegnejo biti nekoliko drugačne, kot ste jih navajeni. Duhovna rast ni samo strmenje v luč, ampak je predvsem ozaveščanje, kaj nam škodi, da lahko to iz življenja tudi izločimo. Tako bomo lažje in hitreje napredovali. Mi pa smo tu zato, da vam pri tem ponudimo roko. 

Lep pozdrav

Marko Polž

Če vam je bil članek všeč se spodaj prijavite na naše novičke, všečkajte Facebook stran in če bi želeli kaj predebatirati, se nam pridružite tudi v naši Facebook skupini. Pa deli objavo, da še ostali lahko preberejo nekaj novega.

Društvo grem naprej

Več informacij o našem društvu si lahko preberete na spodnji povezavi.