Čiščenje družinske karme in slabih vezi

(Madžarska, 17.−19. 2. 2023)

 

V Društvu grem naprej smo se odločili, da vam ponudimo enkratno priložnost za izredni duhovni napredek. Za vas bomo organizirali potovanje v Budimpešto na energijsko točko za čiščenje družinske karme in slabih vezi.

Na svetu je veliko energijskih točk in vsaka ima svojo funkcijo/energijo. Energijska točka v Budimpešti je primerna za čiščenje družinske karme, in to za več generacij nazaj! S svojim dejanjem ne boste »osvobodili« oz. olajšali samo sebe, ampak tudi svoje prednike. Nekaterim dušam namreč ne uspe priti v nebesa in ostanejo na Zemlji kot duhci. Ali so bili vaši predhodniki »pridni« ali ne, boste lahko preverili sami. Energijska točka omogoča vpogled v stanje vseh vaših prednikov.

Poleg tega je dotična energijska točka primerna za rezanje vezi med sodelavci, prijatelji, sorodniki, starši. Te vezi vplivajo na nas tudi, če nočemo ali se jih ne zavedamo. So nevidna povezava med ljudmi, ki lahko rezultira v veliki izgubi energije. Rezanje vezi ne pomeni, da boste »izgubili« stik z osebami, ki jih imate radi. To pomeni samo, da se lahko odrešite okov, ki vas zavirajo na poti duhovnega napredka. Manj kot imamo »balasta« na sebi, lažje bomo dosegli brezpogojno srečo.

Dogodek bo potekal pod budnim očesom mojstra Marka Polža. Čas za ogled mest bo, ne bo pa ravno časa za zabavo. To bo duhovna ekskurzija in temu primerno naj bo tudi obnašanje. Osebna molitev/meditacija je zaželena tekom celotnega potovanja, kot tudi v različnih sakralnih objektih, ki jih bomo obiskali.

Plan potovanja:

  1. dan

Štart bo iz Ljubljane v jutranjih urah. Odpeljali se bomo proti Mariboru in se spotoma ustavili na eni od močnejših energijskih točk v Sloveniji. Nato bomo imeli postanek še v Mariboru, kjer nas čaka druga točka. Vmes bomo  malicali, pozno popoldan pa se bomo pripeljali v Budimpešto na večerjo v hotel. Malico si vzame vsak svojo. Priporočamo čim manj mesnih izdelkov, raje več sadja in zelenjave tokom celotnega potovanja.

  1. dan

Po zajtrku se bomo sestali in se pogovorili, kaj nas čaka na točki, kjer se bo čistilo karmo in rezalo vezi. Marko bo dal vsem jasna navodila, od vas pa bo odvisno, ali bo zadeva razrešena ali ne. Vendar brez skrbi, ves čas boste pod nadzorom in če bo potrebno, vam bo Marko priskočil na pomoč. Naj bo pa jasno, da drugi odveze namesto vas ne morejo in tudi ne smejo narediti. Bodite toplo oblečeni, saj se delo zna zavleči. Po doseženem cilju bo opcija takojšen ogled mesta ali pa krajši počitek v hotelu, ki mu bo šele nato sledil potep po Budimpešti. Energijsko čiščenje in odvezava sta ponavadi zelo zahtevna, zato predvidevamo, da se bo uresničil drug scenarij. Zvečer nas bo ponovno pričakala večerja v hotelu.

  1. dan

Po zajtrku bomo zapustili hotel in imeli prosto pot za prijetnejše opravke. Lahko si bomo bolj natančno ogledali glavno mesto Madžarske ali pa krenili proti domu ter se ustavili v Mariboru. Obstaja tudi možnost, da se sprostimo v termah. Ob prijavi označite, če imate to željo.

Pozor!

Vsako osebo bomo preverili, če ima primerno energijo za tako potovanje. Če bomo ocenili, da ste neprimeren kandidat, vas bomo na to opozorili že ob prijavi.

 

Upokojenci, brezposleni in študenti z dokazilom imajo popust na potovanje.

Cena potovanja: 240 €

Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo!

 

Lep pozdrav

Društvo grem naprej

Date

17 - 19 Feb 2023
Expired!

Time

All Day

Cena

240,00€
Kategorije