Kako vaše misli obarvajo vašo avro?

Naše misli imajo posledice
Energija

Tečaji

Premagaj ovire v življenju z nami!

Standard

Osebno vodenje
149
00
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam aliquet ex elit, at consequat lacus condimentum ut.

Premium

Osebno vodenje
179
00
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam aliquet ex elit, at consequat lacus condimentum ut.

Skupinsko

Skupinsko vodenje
179
00
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam aliquet ex elit, at consequat lacus condimentum ut.

Naše misli imajo posledice

Če bi v eni formuli povzeli prejšnji članek Moč misli, bi se ta formula glasila takole: misli + čustva = energija. Vsi Zemljani smo priklopljeni na »univerzalni« vir ljubezni, ki nam daje življenje. To energijo dejansko mi pretvarjamo naprej v obliko, kot jo potrebujemo ali želimo. Z njo kreiramo ali rušimo. Lahko ustvarjamo dobro ali slabo energijo. Lahko pa ustvarimo še več dobre energije ☺ Vse je odvisno od nas samih. Razlika je v tem, da energija želja gre v vesolje, tisto, kar ni namenjeno vesolju, pa potuje tja, kamor pošljemo. Povezava med ljudmi poteka preko vesolja. Temu lahko rečemo tudi »vesoljni Wi-Fi«. Npr. se povežemo z nekom, ko ga potrebujemo. Če imamo partnerja, ki ga ljubimo, naša ljubezen gre do njega in ga segreje. Sovražimo kakšno osebo in o njej mislimo slabo? Energija prav tako potuje do dotične osebe. S to razliko, da določeni to energijo sprejmejo z veseljem, drugim pa škoduje (tistim, ki imajo čakre). Istočasno s tem delamo škodo tudi sebi.  Energija, ki jo pošiljamo ljudem, je torej lahko zanje dobra ali slaba.

 

Kaj to pomeni za naše energetsko telo?

 

Naše misli lahko delajo vse. Če niso pravilno naravnane, uničujejo vse okoli nas  ̶  z nami vred! Ste že slišali rek »Umreti od žalosti«? Ali pa »Žlehtnoba ubija«? S slabimi mislimi in čustvi ustvarimo energijo, ki teče naprej ali pa se ustavi pri nas samih. Vsako čustvo ima svoj prostor v našem energetskem polju in telesu. V to, kako posamična čustva vplivajo na določen organ, se nisem pretirano poglabljal. Vem pa, da sleherno negativno čustvo vselej najde svoj prostor v telesu in sčasoma se tam nabere slaba energija. Mislim, da vsi vemo, katera so negativna čustva, vendar jih bom vseeno naštel za tiste, ki niso sigurni ☺ Sovraštvo denimo je res grdo čustvo, pa tudi zloba, jeza, pogoltnost, zavist, zaničevanje, brezbrižnost, ali pa zaskrbljenost, strah, panika, žalost, krivda, obžalovanje, kesanje, prizadetost …. Ta in podobna čustva delajo škodo tako na našem energetskem polju kot na samem telesu. Najprej se usidrajo v našem energetskem polju in znižajo frekvenco celotni avri. Posledično čakre začnejo delovati počasneje in so tako še bolj na udaru zaradi naših slabih misli. Nakopičena slaba energija se iz našega energetskega polja sčasoma prenese tudi na naše fizično telo. In začnemo zbolevati za različnimi boleznimi …. Stvari se lahko nabirajo skozi celo življenje ali pa se bolezen pojavi na hitro. Negativo pa lahko na žalost pošiljamo tudi naprej. Če smo recimo nekomu zamerili, verjemite, da dotični to neposredno občuti, kar se odraža tudi na njegovem energetskem telesu. Vprašanje tu pa je, kdo ima močnejše energetsko telo. Če ima nekdo zelo močno energetsko telo, se mu ni tako lahko približati.

 

Je pa tako, da se lahko energetsko hitro »umažemo«, a tudi hitro očistimo. Če so naša negativna čustva kratkotrajne narave in smo v povprečju dobrovoljčki, potem se nimamo kaj bati, saj gre vse slabo naglo stran. S pozitivnimi misli in čustvi zvišujemo frekvenco svojega energetskega telesa in ga tako delamo odpornejšega na zunanje in notranje vplive. Dobra energija se manifestira kot večja in svetlejša avra. Posledično smo bolj čuječi in občutljivi na dogajanje v našem okrožju ter lahko zaznamo, če se kdo želi vtihotapiti v naše energetsko polje. Zaradi tega imamo manjše možnosti za fizična obolenja, zato je lahko eden od ciljev duhovnega napredka imeti lepo avro. O čistosti avre bom še veliko pisal. To je šele začetek ☺

 

Čustva – aura

Sleherno naše čustvo nam obarva avro. Ta pa izraža tudi naše trenutno duhovno stanje. Dobro stanje se v avri odrazi z lepimi barvami, slabo pač z manj lepimi. Rumena je recimo lepa barva, črna pa ne. Tu sploh ne gre za to, kaj nam je všeč, temveč kaj barva sporoča. Malo sem pogooglal, kaj ostali »poznavalci« pravijo o barvah avre in »presenečen« ugotovil, da avro skoraj vsi enačijo z lepimi, mavričnimi barvami (seveda, le kdo bi bral članke o slabih stvareh). Nekateri sicer omenijo tudi temnejše barve avr, vendar se kaj hitro opazi, da to, kar ljudje govorijo ali pišejo, prihaja iz drugih virov in ne iz njihovih lastnih izkušenj. Če bi oni sami videli te barve, bi dejansko vsi opisovali enake barve in vzorce. Zato je tudi večina informacij o barvah avre napačnih. Predvsem pa je avra je precej napreden sistem. Narejena je iz plasti in vsaka plast ima svojo barvo. Verjetno nihče ne ve, da se okoli avre vrtijo »majhni sateliti«, ki veselo opravljajo svojo funkcijo (če jih imate seveda). Vendar če se zatakne že pri barvah, kje je potem še vse ostalo.

 

Niso vse avre lepe …

Nekatere avre so sicer resnično izredno lepe. Kar pa ljudje ne vedo, je to, da določene znajo biti tudi zelo grde. Ena od barv, ki jih ima lahko avra, je črna. Zagotavljam vam, da tisti, ima črno avro, nikakor ni dobra oseba. Lahko se smejčka in dela sladko in prijazno, v resnici pa … samo beži stran od nje! Verjetno se sprašujete, koliko je takih ljudi naokoli? Lažje bi mi bilo odgovoriti, koliko jih NI. Glede tega bom v prihodnosti še marsikaj  povedal.

Z veseljem bi pisal tudi o tem, kakšno počutje ustvarja določeno barvo avre. A bi se spet našel kakšen »pameten«, ki bi to prodajal kot svoje lastno znanje. V končni fazi pa je to popolnoma nepomemben podatek za vaš duhovni napredek. Je toliko drugih področij, na katerih morate trdo delati, da je tovrstno vedenje zgolj izguba časa. Seveda, za nekoga, ki bi znal prebrati avro in vam svetovati, kako jo izboljšati, bi to bil dobrodošel podatek. A po mojih izkušnjah in kar opažam naokrog, je bolj malo tako sposobnih ljudi. Če pa vi sami vidite avre, se ne bojte. Niste sami, razvijajte to sposobnost!

 

Še za konec

 

Zatorej ozavestite, kaj razmišljate. Vsaka misel gre nekam in nekaj ustvarja ali pa ruši. Rad bi videl, da bi ljudje nehali uničevati sami sebe, saj tako bi prenehali uničevati tudi svet, v katerem živimo vsi. Zdaj razumete, zakaj je tako pomembno, da se imate radi, resnično radi?  Želim vam lep dan in pazite, na kaj mislite 😉

 

Lep dan vam želim ?

Marko Polž  

 

Prijavite se spodaj na naše novičke, lajkajte Facebook stran in če bi želeli kaj predebatirati, se nam pridružite tudi v naši Facebook skupini.

 

Društvo grem naprej

Več informacij o našem društvu si lahko preberete na spodnji povezavi.