Po poti ljubezni – 2.del

Opisali bomo, kaj z energijo lahko delamo, kako si jo pridobivamo ter kaj se zgodi, če je nimamo.

Tečaji

Premagaj ovire v življenju z nami!

Standard

Osebno vodenje
149
00
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam aliquet ex elit, at consequat lacus condimentum ut.

Premium

Osebno vodenje
179
00
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam aliquet ex elit, at consequat lacus condimentum ut.

Skupinsko

Skupinsko vodenje
179
00
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam aliquet ex elit, at consequat lacus condimentum ut.

V prvem delu smo lepo razložili, kaj je ljubezen in kje jo najdemo. V drugem delu po poti ljubezni pa bom bolj opisal, kaj z njo lahko delamo, kako si jo pridobivamo ter kaj se zgodi, če je nimamo.

 

Pa pojdimo po poti ljubezni

Kot smo že povedali, ljubezen, bioenergijo ali kakorkoli jo kdo imenuje, najdemo povsod okoli nas v taki ali drugačni obliki. Mi kot ljudje pa smo energetske tuljave. To pomeni, da bolj kot naša »tuljava« oz. energetski pretok deluje, bolj smo povezani z vsem. Bolj kot smo povezani z vsem, boljše delujemo in večja postaja naša notranja sreča, kar bi moral biti cilj vsakega Zemljana. To višanje frekvence se drugače imenuje tudi duhovno napredovanje. Večja kot postaja naša sreča, bolj jo nezavedno širimo med ostale. Začnemo drugače razmišljati, delovati, se premikati, čutiti okolico. Odnosi se izboljšajo in prav tako naše počutje, kar se prenese tudi na naše zdravje. Da bi dosegli brezpogojno srečo, je potrebno najprej čiščenje v nas samih. Pomembno je, da se imamo radi in da si želimo postati srečni. To ni egoizem! Če mi sami nismo v redu, kako bomo potem pomagali ostalim, ki jih imamo radi?! Imeti se rad je gonilo za vse, kar nas čaka na tej težki poti.

 

Vzorci

Reševanje slabih vzorcev in navad je po prioriteti na višji točki in za to se porabi veliko časa (običajno leta). Naše slabe navade so globoko zakoreninjene v nas. Vlečemo pa jih lahko več generacij za seboj! Sami se jih lahko zavedamo in popravimo, vendar je lažje, če imamo ob sebi koga, ki nas opozori na te stvari in nam pove, zakaj nekaj ni dobro. Takim osebam naj bi se reklo duhovni vodniki, coachi ali kako drugače. Prej kot se zavedamo naših slabih navad in mišljenja, prej bomo napredovali.

 

Zakaj je delo na svoji glavi pomembno? Zato, ker vse, kar naredimo, si izmislimo ali rečemo, gre skozi njo. Ste že slišali, da je misel najmočnejša stvar na svetu? Ne? Vam garantiram, da je ? Problem nastane, če naše misli proizvaja ego ali entitete ob nas in ne naša duša. Najlažje bi bilo reči: razmišljaj in deluj po svojem srcu. Samo kaj, ko so nam naši možgani – ego zmeraj na poti. Ne moremo ga odstraniti, lahko pa ga kontroliramo. In ko to dosežemo, smo prišli že zelo daleč od tam, kjer smo začeli. Tako da iti po poti ljubezni je iziv.

 

Kaj še lahko delamo z energijo?

Privlačimo lahko, kar potrebujemo in kar ne potrebujemo v življenju. Tu so mišljene tako stvari kot izkušnje, potrebne za naš duhovni in fizični napredek. To deluje na katerikoli stopnji ? Če si lepo zvišamo frekvenco delovanja, se lahko tudi zdravimo, oz. bolj bomo zdravi. Saj poznate rek: zdrav duh v zdravem telesu. Samo nihče ne pove, da se najprej začne z duhom, šele potem s telesom. To velja tudi za psihične bolezni in ne samo fizične. Ko imamo višjo frekvenco, smo recimo veliko bolj mirni in ne vzkipimo več, manj smo jezni, anksiozni …, bolj uravnoteženi, sočutni in občutljivi za okolico. Pomeni, da bolje razumemo ljudi in se več zavedamo okolice, v kateri živimo. Višanje energije nam s časoma odpre tudi tretje oko in posledično dobimo boljši stik z višjimi dimenzijami. To nam omogoča, da lahko slišimo tudi kakšnega vodnika, ki nam še bolj pomaga po naši duhovni poti.

 

Naša človeška tuljava je sestavljena iz sedmih čaker. To so energetska vrata, ki potekajo skozi naše telo. Bolj kot so čakre čiste, boljši pretok skozi telo imamo. Imeti jih čiste ni lahko in je potrebno na dnevni bazi delati na njih. Pri vsem tem je pomembna meditacija, zelo pomembna. V kombinaciji z meditacijo pa so zelo koristne tudi energetske točke. Vendar o tem in še čem več v naslednjih prispevkih.

 

Lep pozdrav

 

Marko Polž 

 

Prijavite se spodaj na naše novičke, lajkajte Facebook stran in če bi želeli kaj predebatirati, se nam pridružite tudi v naši Facebook skupini. Pa deli objavo, da še ostali lahko preberejo nekaj novega 🙂

 

Društvo grem naprej

Več informacij o našem društvu si lahko preberete na spodnji povezavi.