2. del: Čakre in aura

Poglobljeno v čakre in aure
Čakre

Tečaji

Premagaj ovire v življenju z nami!

Standard

Osebno vodenje
149
00
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam aliquet ex elit, at consequat lacus condimentum ut.

Premium

Osebno vodenje
179
00
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam aliquet ex elit, at consequat lacus condimentum ut.

Skupinsko

Skupinsko vodenje
179
00
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam aliquet ex elit, at consequat lacus condimentum ut.

Prvi del o čakrah, si lahko prebere tukaj.

Na čakre in aura vedno vplivata samo 2 dejavnika, notranji in zunanji. V članku Po poti ljubezni sem razložil, kako pomembne so naše misli. To je notranji dejavnik, mi sami. Če smo zlobni, jezni, žalostni, neuravnovešeni, se vse to prenese na naše čakre in posledično na našo auro. Pod zunanje dejavnike pa spadajo drugi ljudje, življenjski prostor, uroki, energetski napadi  entitet itd. Razen na to, kje in s kom se nahajamo, na ostale zunanje dejavnike nimamo vpliva.

Svoje funkcije

Vsaka čakra ima svojo funkcijo in načeloma se naša negativna čustva usedejo točno na tisto čakro, ki obdeluje določeno področje. Sam videvam, da se aura v primeru jeze obarva drugače. Ni pa nujno, da to čustvo ostane v našem energetskem polju. Lahko se recimo razjezimo, a smo v povprečju dobri ljudje, zato se po prenehani jezi umirimo in sprostimo pretok življenjske energije (ljubezni) skozi sebe, kar nas potem prečisti. Ven s slabimi misli! Če pa smo pa večkrat jezni in zgoraj opisanega ne znamo narediti, se ta jeza nekje nakopiči, širi in najeda naše energetsko polje, kasneje pa se prenese tudi na naše telo ‒ zdravje.

To ne velja samo za jezo, to velja za vsa negativna čustva in misli. Zato večkrat poudarjam: pazite na to, kaj mislite! Seveda pozitivne misli delujejo pozitivno na nas (ma nemoj :D). Ne mašijo nam čaker kot negativne misli, vendar jih tudi ne odpirajo! Odvisno od tega, kakšne so naše misli in občutki. Za odpiranje čaker in posledični energetski pretok bo potrebno malo več, kot samo pozitivno misliti! Seveda, tudi to pomaga, a le do neke mere.

Zelo kompleksne

Vsaka čakra deluje na določenem področju, zato lahko rečemo:  ena vrsta misli, ena čakra. Če jaz mislim, da bom premaknil roko, vendarle lahko ostane samo pri misli. Mišice je potrebno napeti in ne samo misliti, kako se napenjajo. Misel, mora biti konkretizirana s čustvi. Lahko si rečeš: »Danes je lep dan« in ob tem ne čustvuješ popolnoma nič. Lahko pa si rečeš: »Danes je lep dan« in to začutiš v telesu z vso svojo ljubeznijo. Take morajo biti naše misli! Tople, mehke, ljubeče, da nas naredijo žive in srečne! Dejstvo je, da se naše psihično stanje prenese na naše duhovno in posledično na naše fizično stanje. Če glava ne štima, ne bo štimalo niti vse ostalo.

V primeru, da imamo 6 čaker povsem odprtih in 1 precej zamašeno, je pretok enak tej zamašeni čakri. Energija ne preskakuje čaker. Podobno kot pri curku vode skozi cev. Tam, kjer je čakra zamašena, energija ne gre kar tako mimo, ampak se zabaše. Če te zamašene čakre ne očistimo, sprostimo, začne vplivati na celotno auro, zaradi česar se nam zmanjša frekvenca pretoka energije.

V detajle

Zdaj pa še malo fizike, Aura ima svojo svetlobo, ki se zelo lepo vidi na pozitivnih ljudeh. Saj verjetno sami veste, kako človek »žari« od sreče. Ta snop aure ne sega samo 1 cm od našega telesa, ampak dobrega pol metra (ali še več), zato lahko včasih ob stiku z drugimi osebami pride do »konflikta« frekvenc. Ste že kdaj bili ob nekem človeku in se niste počutili dobro? Ali pa poznate nasprotni občutek, ko ste skupaj z ljudmi, s katerimi se lepo razumete in se počutite super? Če ima oseba zraven vas drugačno (nizko) frekvenco aure in če ta ne ustreza vaši, se ob tej osebi ne počutite v redu. To je za vas slabo in pogosto se tudi dogaja, da tisti, ki ima »lumpo« auro, vpliva na ljudi, ki imajo dobro auro. Nezavedno dovolite, da vpliva na vašo frekvenco in jo s tem niža. Spominjam se, da sem sam nekoč moral biti več kot 10 m stran od neke osebe, da le-ta ni vplivala na mojo auro. No, to je »konflikt« frekvenc. Ravno obratno se dogaja, ko se družite z vam ljubimi osebami ali z zelo pozitivnimi ljudmi. Druženje s takimi ljudmi dobro vpliva na vas in na vašo auro, posledično pa se zvišuje tudi njena frekvenca.

Vesel srček

Veste, kako izpolnjujoč  je občutek, ko se poslovite od  ljudi, s katerimi ste se imeli lepo in ste se ob njih prijetno počutili? Tak poln energije in ljubezni, kajne? Do tega pa pride zato, ker ste v družbi dobrih oseb sproščeni in odprete srček. Se ne počutite ogrožene. Ste že slišali za odprt srček? To je ena od čaker, srčna čakra. Zame je to ena od bolj pomembnih, če ne celo najbolj pomembna čakra! Ta čakra dejansko vpliva na našo celotno auro. To so vrata do zdravja in sreče v našem življenju. Na žalost imajo ljudje zaradi nesrečne ljubezni, ranjenega srca, nezaupljivosti in podobnega to čakro zaprto. Vendar je ravno ta čakra tista, ki proizvaja ljubezen, in res ni dobro, da je zaprta! Omogoča nam, da smo priklopljeni na vesoljni vir ljubezni, samo Zemljani imamo namreč to sposobnost, da sami znamo ustvarjati ljubezen in jo tudi moramo! Ko se enkrat naučimo odpirati čakre, si tudi konstantno zvišujemo frekvenco naše tuljave oz. pretok energije v telesu. To je zelo pomemben podatek za razumevanje kasnejših prispevkov, ki jih bom objavil.

Ni vse tako lepo

So … so pa tudi bitja, ki nimajo aure. Ti »ljudje« imajo tako zelo nizko frekvenco, da niti ne morem reči, da imajo sploh auro in tuljavo. Kot smo že povedali, je za auro pogoj, da ima človek čakre in da je povezan z vesoljnim virom. Ta bitja pa nimajo ne povezave in ne čaker! Jaz jim pravim »pralni stroji«. So hladni in delajo to, kar se jim ukaže. Na videz so ti »ljudje« videti enaki kot vsi ostali. A ko se jih energetsko pogleda s 3. očesom, postane vse jasno, kam spadajo. O teh osebkih za zdaj ne bom pisal podrobneje. Lahko samo rečem, da se je takih oseb dobro izogibati! Večkrat slišimo, da smo vsi enaki in bla bla bla … pa nismo! Niti približno nismo vsi enaki! Ne po videzu energetskega telesa ne po energiji, ki jo imamo. Energetski terapevti in duhovni voditelji  bi to morali vedeti prvi, a na žalost ni tako in s tem ogrožajo sebe ter ostale ljudi, ki si želijo napredovati v življenju.

Lep dan vam želim 🙂

Marko Polž

Prijavite se spodaj na naše novičke, všečkajte našo Facebook stran in če bi želeli kaj predebatirati, se nam pridružite tudi v naši Facebook skupini. Pa deli objavo, da še ostali lahko preberejo nekaj novega. 🙂

Društvo grem naprej

Več informacij o našem društvu si lahko preberete na spodnji povezavi.