Življenje duhovneža – 4.del

Zmeraj bolj kot rastemo tem več preprek in novega znanja pridobimo. Vse je povezano v krog. Vprašanje pa je, v katero smer se vrtimo. Pravo ali ne?

Tečaji

Premagaj ovire v življenju z nami!

Standard

Osebno vodenje
149
00
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam aliquet ex elit, at consequat lacus condimentum ut.

Premium

Osebno vodenje
179
00
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam aliquet ex elit, at consequat lacus condimentum ut.

Skupinsko

Skupinsko vodenje
179
00
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam aliquet ex elit, at consequat lacus condimentum ut.

Če vas zanima uvertura v tokratno srčiko, preberite Življenje »duhovneža«: prvi, drugi in tretji del.

Dogajalo se je na polno

Prvi dve leti sta bili en sam vrtinec občutkov, vzponov in globokih padcev, ampak važno je bilo, da sem rastel. In duhovno sem zares zrastel. To, da se občasno pade, je popolnoma normalno in pravilno. Kar se moramo iz tega naučiti, pa je, da spet vstanemo in gremo naprej. Spominjam se, da sem »padel« tako nizko, da se mi je ponovno pojavila energijska prepreka, ki me je predhodno mučila kar precej let. Toda tokrat sem poznal simptome in se zato nisem pustil uničiti. Za vnovično odstranitev te prepreke mi ni bilo potrebno iti na drugo stran Evrope. Ne, naša skupina je v tem času zrastla dovolj, da je imela dovolj energije oz. da je znala to storiti na naši lokaciji. Super!

Neverjetno potovanje

Skupinska potovanja so bila zmeraj bolj pogosta, zahtevna in predvsem draga, saj smo leteli po celi Evropi. Naredili smo kup kilometrov in vse zgolj z namenom duhovne rasti. Vsako potovanje nam je dalo en košček dragocenega znanja več. V prejšnjem delu sem omenil knjigo Celestinska prerokba. Zares vam priporočam, da si jo preberete. Zdi se, kot da je samo pripoved, nekaj nemogočega, vendar vam garantiram ,da je resnica še mnogo bolj zapletena. Vsaj moja. Sam sem se definitivno videl v zgodbi. Sicer nas niso ravno lovili in nismo bili v življenjski nevarnosti, a podobnosti so bile preveč očitne, da bi lahko šlo za naključje.

Celestinska prerokba

Če povzamem vsebino knjige in podam svoje doživljanje naših potovanj, lahko potegnem par vzporednic. Ves čas je bilo pomembno imeti visoko frekvenco oz. polno energije. Dogodki se te niso smeli dotakniti, saj si imel en sam cilj. To pomeni, da če se je našla kakšna oseba, ki ti je želela spiti energijo, si moral rešiti zadevo brez izgube energije. Avto se nam je večkrat pokvaril in to samo in izključno na teh poteh. Vozilo se nikoli ni pokvarilo v Sloveniji, zraven doma ali kje v bližini. Ne, vozilo se nam je pokvarilo 400, 500 ali še več kilometrov od doma. In pazite to: tudi če je bilo novo! 😊

Ne, to še ni vse. Ravno pred potovanji so se vedno zgodili neodložljivi dogodki, brez rešitve katerih ne bi mogli iti na pot. Recimo počena cev v kopalnici ali kakšna urgentna zadeva s sorodniki. Tudi datumi sodišč ali zdravnikov specialistov so vselej sovpadali ravno s potovanji. Kaj želim povedati z vsem tem? Da tudi če »padajo sekire«, se moraš spraviti skupaj in iti naprej oz. si reči: Grem naprej 😉 Vsak »normalen« človek bi bil znerviran, v joku ali preplašen. Vse te preizkušnje so tam samo zato … da preideš v življenje duhovneža.

Preizkušnja vere

da preizkusijo tvojo vero. Skačejo po tvojih temeljih, da vidijo, ali so zares trdni. Dejansko jih skušajo zrušiti in te odpeljati po napačni poti. Naša skupina se je na takšne in drugačne dogodke že navadila. A ena zadeva je bila vedno problematična in takrat si moral res zaupati svojim občutkom. Denar. Denar smo sicer imeli, a ravno toliko, da smo »prišli skozi«.

Kot sem zapisal že prej, smo leteli po celi Evropi in to ni poceni. V skupini smo bili bolj revni kot tudi dobro stoječi. A še zmeraj ni bilo lahko. Da na »blef« porabiš skoraj vse, kar imaš na računu, ker veš, da je to pomembno … Takrat se zares vidi, koliko je trdna tvoja vera. Bili smo vodeni od dobrih sil (Boga & co.) in na koncu je bilo vse v redu.

Vzdrževanje energije

Preizkušnje so bile del vzdrževanje energije. Drugi del pa je bil v nas samih. Tako kot akterji v knjigi Celestinska prerokba smo tudi mi sami morali paziti na vsakega posameznika in na celo skupino. Skupinska energija namreč ni smela pasti! To so bili začetki skupinskih meditacij/molitev, ki so trajale praktično cel dan! Si vozil avto ‒ meditacija. Brez muzike, brez pogovarjanja in brez hitre vožnje, čeprav si imel še veliko kilometrov pred sabo. Na energijskih točkah smo bili po celo uro ali več. Seveda spet v meditaciji/molitvi. Disciplina je bila nujna, če ne ni bilo življenje duhovneža, ampak samo življenje.

Dom sladek dom

Mislite, da je bilo doma kaj drugače? Po več ur na dan sem meditiral/molil in ko sem imel možnost, sem se zapeljal do bližnjih energijskih točk. Kuhaš ‒ meditiraš zraven. Voziš avto, motor, si v trgovini ali fitnesu ‒ isto. Greš na sprehod v naravo ‒ zraven spet meditacija. Narava seveda še dodatno pomaga, a meni res ni bilo lepšega kot uleči se v travo daleč stran od ljudi in biti popolnoma povezan z naravo. Zato zelo rad hodim sam na divje kampiranje, ker se tako ojača duh, jaz pa se dodatno povežem z naravo, s svojim bistvom.

Divji pujsi, medvedi, jeleni in ostala živa bitja so tudi vključena v te moje »dogodivščine«. Seveda strah je tudi prisoten, a tega se človek nauči pravilno uporabljati. In potem ko mi ljudje rečejo, da nimajo časa meditirati … si mislim svoje. Vem, da bi jim zelo koristilo in tudi sami to vedo, a lotiti se je druga zgodba.

Čuječnost

Na potovanjih je bila ves čas na preži čuječnost. Brez nje bi bili vsi doma na kavču 😉 Ona nas je vodila in zato je bilo pomembno vzdrževati visoko stopnjo energije. Čim energija pade, pade tudi čuječnost in takrat si v trenutku na udaru negative. Ena zares slaba misel, eno razburjanje ali žalost je zadosti, da si v hipu hrana za negativo.

Ljubezen

Meditacija je simfonija, ki ne sme nikoli ugasniti! Ustvarjanje visoke frekvence z meditacijo vam mora stopiti v navado, če želite zares duhovno napredovati in zares zaživeti življenje duhovneža. Ljubezen. To je ljubezen. Čista božja ljubezen, ki jo potem delite z vsem, kar delate in z vsakim, s katerim ste v stiku. Težko? Ne. Lepo je! To pa je tema za naslednjič, ko bom pisal o razsvetljenju.

Lep pozdrav

Marko Polž

Če vam je bil članek všeč se spodaj prijavite na naše novičke, všečkajte Facebook stran in če bi želeli kaj predebatirati, se nam pridružite tudi v naši Facebook skupini. Pa deli objavo, da še ostali lahko preberejo nekaj novega.

Društvo grem naprej

Več informacij o našem društvu si lahko preberete na spodnji povezavi.