6.2. Blog – Kdo si nas lasti?

Spet smo nekje spodaj kot ljudje, a visoko kot duhovi

Tečaji

Premagaj ovire v življenju z nami!

Standard

Osebno vodenje
149
00
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam aliquet ex elit, at consequat lacus condimentum ut.

Premium

Osebno vodenje
179
00
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam aliquet ex elit, at consequat lacus condimentum ut.

Skupinsko

Skupinsko vodenje
179
00
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam aliquet ex elit, at consequat lacus condimentum ut.

Kdo nas gleda z vrha piramide?

 

Prvi del najdete tukaj.

 

Gremo naprej 😉 Banke ne proizvajajo denarja. E ne, one ga samo posojajo. Po kakšni tarifi ga posojajo in koliko ga je v obtoku, pa določajo centralne banke, kot je npr. EBC, US federal reserve, Bank of England in druge. Te banke so v piramidi hierarhično nad vsem, kar sem prej naštel, in proizvajajo denar. Sicer nisem preveril, kako to gre, ampak mislim, da si od njih izposojajo tudi države. Če so v državi nemiri, je zadolževanje dražje. Če smo pa pridni in delovni, je zadolževanje cenejše za državo in ne posamezniki. Po statistikah za Slovenijo se je od leta 2015 do danes naš dolg na BDP precej zmanjšal. Še zlasti zadnji dve leti. To je odličen podatek (če je seveda kredibilen)!

 

In ja, to še zdaleč ni vrh piramide. Nad vsem že omenjenim sta še EMF in World Bank, banka nad bankami, nad njima pa še centralna banka od centralne banke! Tu se celo sam izgubim, saj nisem toliko v tem. Smo že na vrhu? Ne! Ljudje mislijo, da banke regulirajo države, politika, bankirji. Niti približno ne. Banke so zmeraj v lasti nekoga. In to nas privede na čisti vrh piramide. Tu so znane družine, ki imajo lovke po celem svetu. Povsod tam, kjer je denar, so tudi oni. Kupijo lahko cel svet, saj si natisnejo denarja, kolikor hočejo! Kdo pa so ti oni?

 

To so tako zvani »iluminati«, Rothschildi, Bilderbergi, angleška kraljica, Soroš itd. Ljudje, ki imajo v lasti praktično vse. Ste recimo vedeli, da ameriškega dolarja sploh nima v lasti Amerika? Američani ga imajo v najemu! In kako to izgleda? Predstavljajte si, da bi bil naš bivši tolar od nekoga drugega, ki bi nam ga posojal, da bi ga lahko mi uporabljali. Trump se ravno zdaj »trudi«, da bi zrušil ta sistem, ki ga imenujejo tudi »deep state« ali z drugimi besedami država v državi.

 

In kaj ima vse to veze z nami Slovenci in s trenutnim političnim stanjem? Veliko, če ne vsega. Ljudje bi radi zrušili vlado Janeza Janše, a če pogledamo, kje na tej piramidi so locirane vlade in politiki, je več kot jasno, da daleč spodaj!  Sedaj bom postavil morda malce hudo, pa vendar realno trditev. Veliko politikov in predvsem vodij vlad bodo prišli obiskat ljudje iz »deep stata« in jim ponudili dve opciji. V eni roki bo kup denarja, v drugi roki pa metek in pištola. Drugače povedano, ali plešeš tako, kot oni žvižgajo, ali pa te pospravijo. Ne pozabite, da je država kot država pri njih zakreditirana. In oni lahko delajo, kar hočejo. Tudi vojne. Zato je od vladarjev odvisno, kaj bodo v takem primeru storili. Večina jih seveda vzame denar in potem počnejo to, kar jim ukažejo. Zato sem na začetku zapisal: levi, desni ‒ isti ku***! V prejšnjih blogih sem razpravljal o »čokoladnem« virusu, za katerega menim,da je fake [KLIK in KLIK 2]. Če bo kdo zaslužil, bodo to tisti na vrhu piramide. Oni posojajo denar in kaj zdaj delajo države? Potrebujejo veliko denarja, tako kot ljudje, da sploh lahko preživijo mesec. Vsi zapufani do amena!

 

Zatorej, če morajo ljudje kje protestirati, naj ne počnejo tega pred vlado in parlamentom. To ne koristi čisto nič, ker se menja samo prasec pri koritu. Če bi želeli zares kaj spremeniti, bi morali menjati korito! Zato bi morali protesti potekati pred določenimi ambasadami in verskimi ustanovami. Da bi odstranili iz države ljudi, ki delajo za deep state. Omenil sem tudi verske ustanove. Če bi kdo poznal kaj zgodovine, bi vedel, da so cerkve vedno imele oblast nad ljudi. In to še kakšno! Mislite, da naš JJ je pred leti Vatikanu za brez veze podaril Triglavski narodni park in ostale nepremičnine? Cerkev je zahtevala nazaj svojo zemljo! O tem, kako so si jo pridobili, raje ne bi, toda Triglavski narodni park bi moral biti od ljudi, od Slovencev!

 

 

Za konec pa še nekaj v razmislek. Ljudje na vrhu piramide imajo skoraj vse in hočejo še več. Pa si zares želijo še več? Jaz pravim, da ne. Imajo moč, imajo sredstva, imajo denarja, kolikor hočejo, zemljo, imajo vse … razen … razen … razen energije oz. ljubezni . Verjamem, da je večina ljudi jezna na Janeza Janšo in vlado, ampak ravno ta jeza je voda na njihov mlin! Z našo jezo se polnijo, hranijo se z našo energijo. Če bi mi svojo jezo nadomestili z ljubeznijo in bi jim jo pošiljali (ja vem, sliši se noro), bi oni nehali tako delovati. Jeza namreč ustvarja samo še večjo jezo in tega nočemo. Če hočemo, da ljubezen zmaga, jo moramo znati ustvarjati in deliti! Kako pa izgleda ljubezen, ki premaga vse, pa izveste tukaj klik.

 

Lep dan vam želim ?

 

Marko Polž  

 

 

Prijavite se spodaj na naše novičke, všečkajte našo Facebook stran in če bi želeli kaj predebatirati, se nam pridružite tudi v naši Facebook skupini. Pa deli objavo, da še ostali lahko preberejo nekaj novega.

Društvo grem naprej

Več informacij o našem društvu si lahko preberete na spodnji povezavi.